Saturday, 4 October 2014

SALAM AIDIL ADHA 1435.

Assalamualaikum,


Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua readers tersayang! Korang beraya kat mana tahun ni?? Alhamdulilah akak baru je sampai rumah Muo ni. Nak dikatakan baru sangat sampai tu taklah... dah siap makan malam pun. Dah makan lomang beli kat tepi jalan on the way balik tadi punnn! *Burpp :)

To those yang masih lagi di jalan raya, berhati-hati masa drive ya. Tadi ada kereta yang bukan main laju lagi. Berdesap-desup memecut. Amboiii, siap zig zag lagiii. Aku yang tukang tengok ni sampai urut dada dibuatnya. Tak perlulah berebut-rebut dan terkejar-kejar kannn? Bukan nyawa kita saja dalam bahaya, tapi kita mempertaruhkan nyawa orang lain yang tak bersalah juga!  Jadilah pemandu yang berhemah dan bertimbang rasa.

Ok, tak nak tulis panjang-panjang. Cuma nak wish Selamat Hari Raya je.  Akak nak beradu dan have a good rest supaya tampil berseri-seri esok. Yelah, esok kan rayaaaa!! :)

Salam Aidil Adha. Sama-samalah kita dalami dan fahami pengertian di sebalik ibadah korban...


-lotsa luv-
Fayreen Mizan
Bandar DIraja Muar

6 comments:

  1. selamat hari raya..tahun ni kat umah je...modal ciput terus bulan ni nk balik kampung. :-(

    ReplyDelete
  2. Salam Aidiladha... semoga kita semua sentiasa dibawah perlindungan serta beroleh keberkatan Allah swt... aamiin. :)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidil Adha Kak Fayreen! Safe journey balik Muo eh. xoxo

    ReplyDelete
  4. alamak Fay..boleh ke nak wish lagi ni..baru nk baca entri ni hhahhaah

    ReplyDelete