Thursday, 22 May 2014

Segmen Blogging + Menang Hadiah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

22 comments:

  1. Salam..
    Blog walking dari segmen sama..
    All the best to us..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam Suriana...
      Haha... tq ya...

      Delete
  2. Salam. Sy datang membalas kunjungan disini...Good luck bersegmen ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam... gud luck utk kita berdua... eh... untuk kawan-kawan lain gak... :) tq sudi 'dtg' sini ya..

      Delete
  3. singgah dr segmen yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.htm

    ReplyDelete
  4. Salam fayreen ..Lya terjah balas kunjungan ke sini dari segmen yg sama ..
    Nice blog & Lya suka .. Good Luck
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam dear :) alamak... kembang-kempis hidung akak baca komen ni.. hehe... tq sudi ke sini n gud luck sekali lagi ya :)

      Delete
  5. Good luck fayree, Jm x pandai nk join segmen2 cenggini tp hatu teringin nk tmbah kebalan blog :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq JM... JM join laa segmen ni, dear...click je kat banner tu utk access entri asal Yumida, blogger yg organise segmen ni... pastu follow je instructions yg ada...

      Delete

  6. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  7. Hye..singgah dari segmen yang sama..good luck ya..

    http://mimi-tralala.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA TERKINI Segmen Blogging + Menang Hadiah di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  9. Salam...zie dtg berbalas kujungan dr segmen yg sama. All the best

    ReplyDelete
  10. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. Gud luck. Singgah dari segmen yang sama sambil beli libresse :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  12. singgah blogwalking sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  13. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/18/segmen-blogging-menang-hadiah/

    ReplyDelete
  14. Salam. Singgah bw dari segmen yang sama. Good luck :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete